Hoe doe ik mee?

Hoe kan ik op de hoogte blijven

Op de website digitaliseringsimpuls.nl houden we bij wat er gebeurt in het programma.

Ik wil graag meedenken!

Leuk dat je wilt meedoen! Op dit moment zijn we de programma-organisatie aan het opzetten. Na de zomer gaan we met uitgebreidere groepen mensen de inhoud van het programma voorbereiden. Wil je meedenken over de opzet van het programma? Mail dan naar info@digitaliseringsimpuls.nl. Laat weten waarover je wil meedenken en wat je kunt bieden, dan zetten wij je op de lijst van contactpersonen.

 • Ik ben net afgestudeerd
  Houd deze website in de gaten. In de toekomst vind je hier vacatures voor het programma.
 • Ik ben student
  Vanaf 2023 komen er verschillende mogelijkheden om deel te nemen. In de transformatiehubs kun je zelf bijdragen aan experimenten met onderwijsvernieuwing. Meer informatie vind je later op deze website en via je instelling.
 • Ik ben docent
  Vanaf 2023 krijgen docenten verschillende mogelijkheden om mee te doen. In de kennisinfrastructuur verbinden en starten we netwerken voor docenten. Dat doen we in samenwerking met het ComeniusNetwerk, SURF Communities en met bestaande docentennetwerken in de onderwijsinstellingen. In het Center for Teaching & Learning van jouw instelling vind je kennis en advies om je onderwijs te vernieuwen. In de transformatiehubs kun je bijdragen aan experimenten met onderwijsvernieuwing. Meer informatie vind je later op deze website en via je instelling.
 • Ik ben onderwijsadviseur op het gebied van innovatie (met ict)
  Vanaf 2023 kun je bijdragen aan de kennisinfrastructuur en aan de Centers for Teaching & Learning. Houd deze website in de gaten voor de vacatures voor het programma.
 • Ik ben icter
  Vanaf 2023 kun je bijdragen aan de sectorale ict-infrastructuur. Houd deze website in de gaten voor de vacatures voor het programma.
 • Ik ben onderzoeker
  Vanaf 2023 kun je bijdragen aan het onderzoek dat in de transformatiehubs plaatsvindt en aan de gedeelde kennisinfrastructuur. Vanaf 2023 zet NRO een call voor onderwijsonderzoek uit. Meer informatie vind je later op deze website.